Rallysprint Moorslede

Rallysprint Moorslede

Na het vele werk en alle keuringen, zowel de technische van de wagen als de medische van de piloot en co-piloot, te hebben doorstaan stonden op 11 maart opnieuw aan de start van de rallysprint te Moorslede. Het parcours was niet gewijzigd ten opzichte van vorig jaar dus was ons eerste doel een betere tijd neer te zetten na de ervaringen die we vorig jaar hebben opgedaan. De nota’s werden nog wat verfijnd en zo waren we klaar voor een prachtig rally weekend. De weersverwachtingen voorspelden een hoop regen en dus onze eerste natte editie. Voor het binnenrijden in het gesloten wagenpark op zaterdagavond werd er dan ook nog vlug een setje regenbanden gemonteerd.
Jammer genoeg brak er een ware zondvloed uit in de nacht van zaterdag op zondag en kregen we de wagen bij het verlaten van het gesloten wagenpark op zondag morgen niet aan de praat. Ter nauwer nood riepen we ons kersvers service team Koen & Mathias te hulp. Alle elektrische contacten werden droog geblazen en zelfs de bobinne van de wagen werd vervangen. Dit alles mocht niet baten. Het vele water was langs het brandblussysteem naar binnen gekomen en had de ganse elektriciteit om zeep geholpen. Dan maar richting garage Popelier te Veurne voor een verder deskundig onderzoek. Hopelijk vallen de kosten mee en komen we terug in koers in de ORC rally te Oostrozebeke op 30-05-2018.
 
.
Bij deze willen we het serviceteam Koen Decaestecker & Mathias Vandecasteele uitdrukkelijk bedanken voor hun inzet en fightingspirit. Er was niets aan te doen mannen. Volgende keer beter. Daarnaast hadden we ook graag onze familie bedankt voor de steun en energie die ze in ons team steken. Bedankt Geert, Kristien, Maike, Bo, Marianne & Dirk.
Volgende afspraak is de tweede editie van ons VOL AU FEEST op 7 april te Alveringem. Men kan gerust een dagje TAC Rally afsluiten met een heerlijke portie vol au vent van onze sponsor Atelier VQ. Kaarten zijn nog steeds te koop via overschrijving op ons rekeningnummer BE73 0018 1281 9660 met vermelding van naam & aantal personen.
Grtjs
Sven & Roel